Blog

Services

Web Design

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις δικές σας ανάγκες στην κατασκευή ιστοσελίδων και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών.

Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει κάποιες έτοιμες λύσεις, όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά και διάφορες άλλες υπηρεσίες έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε στην σωστή επιλογή υπηρεσίας από την Webtouch.

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε πρόταση ακούμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες και σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο τόσο για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας όσο και για την προώθηση της.

Έτοιμες λύσεις:

 • Ιστοσελίδες παρουσίασης – Εταιρικές
  Πρόκειται για απλές αλλά πολύ καλά σχεδιασμένες ιστοσελίδες παρουσίασης επιχείρησης ή ατομικές.
 • Δυναμικές ιστοσελίδες – Portals
  Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης και ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο αλλά και πολλές ακόμη εφαρμογές.
 • E-shop
  Το ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα μας βρίσκεται σε άνθηση. Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του άμεσα και αξιόπιστα!
 • Travel Services
  Έτοιμες λύσεις και προτάσεις για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με τον τουρισμό.
 • Κατασκευή Blog
  Δημιουργούμε προσωπικά ή εταιρικά blogs με μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Γιατί να μας επιλέξετε

H Webtouch αποτελείται από μία μεγάλη ομάδα ατόμων που στόχο έχουν να πραγματοποιήσουν κάθε πρόκληση και κάθε νέο έργο που θα μας ανατεθεί!

 

Application development

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι και το κατ’ εξοχήν προνομιακό πεδίο της εταιρίας. Από τη δημιουργία της ως σήμερα έχει αντιμετωπίσει πολλά σύνθετα και με ιδιαιτερότητες έργα ανάπτυξης εφαρμογών. Κάθε έργο ήταν μοναδικό και κάθε ένα αύξανε την τεχνογνωσία της εταιρίας.

H Webtouch ως εταιρία βασιζόταν πάντα και υποστήριζε τις εφαρμογές ανοικτού κώδικα. Στη διάρκεια της πορείας της υλοποίησε πολλά έργα βασιζόμενη κατά καιρούς και σε άλλες πλατφόρμες ή λογισμικό ανοικτού κώδικα (Joomla, WordPress, Drupal). Στόχος της εταιρίας σε κάθε περίπτωση είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις που θα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το συνολικό κόστος κτήσης του λογισμικού (Total Cost of Ownership) αλλά και την επιστροφή της επένδυσης (Return on Investment). Κάθε σχεδιασμός της γίνεται με βάση αυτές τις αρχές.
Σήμερα η εταιρία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στις περισσότερες πλατφόρμες και γλώσσες προγραμματισμού : PHP, Mysql, Java…

Web Hosting

Αφήστε το website σας να δουλέψει για σας! Φιλοξενήστε το σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία και 24άωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Web Hosting με online Sitebuilder

Τώρα, με κάθε αγορά πακέτου hosting της Webtouch αποκτήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την επαγγελματική ιστοσελίδα σας, άρτια σχεδιασμένη, μοντέρνα και πλήρως λειτουργική. H Webtouch, σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της μοναδικής εφαρμογής ONLINE SITE BUILDER, να αποκτήσετε άμεσα τη δική σας ιστοσελίδα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

cPanel hosting

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Hosting της Webtouch συνοδεύονται με κονσόλα διαχείρισης cPanel, τον πλέον εξελιγμένο πίνακα ελέγχου για όλες τις λειτουργίες του site σας. Παρέχει σε μια οθόνη με πλήρη μενού και επιλογές, όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την πλήρη διαχείριση: Κωδικούς Προστασίας Σελίδων FrontPage® Extension Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας με επεξεργασμένες παρουσιάσεις γραφικών Διαχείριση των φακέλων και αρχείων σας (File Manager) Διαχείριση email όπως Web-based e-mail, E-mail forwarding, Catch-all Email Προστασία από κακόβουλα και ενοχλητικά μηνύματα – Antispam Εύκολη Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (backup) και πολλά ακόμη… 290+ Εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση με 1 μόνο click! ;Όλα τα web hosting πακέτα της Webtouch, περιλαμβάνουν την award winning εφαρμογής Softaculous, την κορυφαία εφαρμογή πρόσβασης και εγκατάστασης επιμέρους εφαρμογών σε ένα μόνο βήμα! Με το Softaculous μπορείτε πλέον να κάνετε εγκατάσταση της αγαπημένης σας εφαρμογής (joomla, wordpress, forums, opencart, prestashop…) με ένα μόνο click, χωρίς απολύτως καμία γνώση, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας βάσης από τον χρήστη. Το Softaculous έχει ενσωματωμένες περισσότερες από 290 εφαρμογές, έτοιμες για άμεση εγκατάσταση από τον χρήστη, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ενέργεια. Έτσι πλέον θα μπορείτε χωρίς περαιτέρω γνώσεις να κάνετε εγκατάσταση του αγαπημένου σας forum, CMS, eshop, με ένα μόνο κλικ, σε ένα μόνο λεπτό.

Joomla & WordPress friendly hosting

Όλοι οι servers της Webtouch είναι λεπτομερώς παραμετροποιημένοι έτσι ώστε να προσφέρουν απολύτως ομαλή λειτουργία στους ιστοχώρους φτιαγμένους με Joomla! CMS και WordPress. Το περιβάλλον φιλοξενίας υποστηρίζει εξαιρετικά όλα τα scripts που βασίζονται σε php & MySQL (Vbulletin, Drupal κλπ). Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους μας τους servers, είναι πάντα ενεργά, για την διαρκή προστασία όλων των πελατών και του δικού σας χώρου από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

Τεχνική Υποστήριξη

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων – Web Hosting της Webtouch υποστηρίζονται τεχνικά επί 24ώρου βάσης. Δίδεται η δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 μέσω κατάθεσης αιτήματος υποστήριξης (support ticket system), και οι απαντήσεις λαμβάνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα δεν θα είστε μόνοι σας για …μέρες, ούτε καν για ώρες. Κρίσιμα ζητήματα για την αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία των server, αντιμετωπίζονται άμεσα ακόμα και κατά τις νυχτερινές ώρες, από dedicated προσωπικό νυχτερινής βάρδιας στο data center. Απορίες δικές σας, ερωτήσεις, και βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε ως πελάτης, χειρίζονται από επιλεγμένο ικανότατο και πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό που και ξέρει και μπορεί.

Αναβάθμιση Host Πακέτου

Η επιλογή πακέτου φιλοξενίας δεν είναι δεσμευτική και μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ενδιάμεσο κύκλου χρέωσης, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά. Ποτέ δεν έχετε χαμένα χρήματα, ή ανόητες επιβαρύνσεις. Υπάρχει πλήρης αυτοματοποίηση, μπορείτε μόνοι σας να χειρίζεστε τα οικονομικά πακέτα hosting που επιθυμείτε να έχετε, και να αλλάζετε την παραγγελία host πακέτων όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας. Στη Werbtouch, εδώ και χρόνια, χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σεβόμαστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες παρουσίας στο διαδίκτυο, και τις αντιμετωπίζουμε ακριβώς έτσι. Επαγγελματικά.

Ποιότητα υπηρεσιών

H Webtouch προσφέρει την απόλυτη ποιότητα στη φιλοξενία ιστοσελίδων, για ιστοσελίδες γρήγορες με 99,99% uptime και εξασφαλισμένα αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Dedicated Server

Η Webtouch εμπορεύεται όλη τη γκάμα πακέτων φιλοξενίας σε κοινόχρηστους (shared) servers, όμως ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων αυτόνομων συστημάτων Dedicated Servers για κάθε ανάγκη: Από ένα τελικό χρήστη, ιδιοκτήτη ενός μεγάλου και απαιτητικού portal website που χρειάζεται δικό του αυτόνομο server για την σωστή εξυπηρέτηση του, έως και έναν μεταπωλητή υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων (hosting provider) ο οποίος χρειάζεται μια επαγγελματική λύση για πολλούς servers με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας, ταχύτητας και πραγματικής υποστήριξης 24 ώρες τη μέρα 7 μέρες την εβδομάδα.

Τι να επιλέξω;

Το ερώτημα για έναν επαγγελματία πελάτη πριν την επιλογή, είναι, ποια είναι η υποδομή που μπορεί πράγματι να στηρίξει την εγγύηση τέτοιων αυστηρότατων προδιαγραφών!

 

VPS: Virtual Private Servers

Η Webtouch, προσφέρει λύση για μικρές εταιρείες που δεν είναι σε θέση να επωμιστούν το έξοδο ενός ολόκληρου dedicated server. Οι Virtual Private Servers (VPS) είναι πλήρως απομονωμένα διαμερίσματα πάνω σε έναν φυσικό server και λειτουργούν όπως ακριβώς ένας dedicated server, με πλήρη πρόσβαση root και απόλυτη εξισορρόπηση των πόρων του συστήματος.

Οι CLOUD Private Servers – CLOUD VPS που προσφέρει η Webtouch, βασίζονται στην πιο σύγχρονη υποδομή που δύναται να υλοποιηθεί, με βάση την κορυφαία πλατφόρμα vmware, με συστοιχία σκληρών δίσκων σε RAID6 σε εξωτερική μονάδα αποθήκευσης δεδομένων, που εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας ακόμα και στην περίπτωση καταστροφής κάποιο σκληρού δίσκου. Η αρχιτεκτονική του δικτύου είναι διπλά υλοποιημένη ώστε να προσφέρει διαθεσιμότητα σε κάθε ακόμα και απρόσμενες καταστάσεις.

Χτίστε τον δικό σας Server

Tο VPS hosting είναι η κατάλληλη λύση αν είστε προγραμματιστής web εφαρμογών, διαφημιστική εταιρία, ή ένας webmaster και ζητάτε ένα γρήγορο, ασφαλές κι αξιόπιστο περιβάλλον για το hosting (ή το development/testing) των sites σας, των web applications σας, της διαφημιστικής καμπάνιας σας ή του forum/portal σας.

 

Website Optimization

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη και έρευνα για το πώς η ιστοσελίδα σας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, απευθύνεται στους επιχειρηματίες που θέλουν να μεγαλώσουν την επιχείρηση και τα έσοδά τους!

Στόχος της βελτιστοποίησης αυτής είναι να αυξηθεί το Conversion Rate δηλαδή η μετατροπή επισκεπτών της ιστοσελίδας σε πελάτες της επιχείρησής σας.

Ένας έλεγχος παραδείγμα για το Conversion Rate, είναι να δούμε πόσοι από τους επισκέπτες του site επισκέφθηκαν την φόρμα επικοινωνίας ή αγόρασαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην Webtouch με εξειδικευμένα εργαλεία κάνουμε έρευνα για την συμπεριφορά των ιδίων επισκεπτών της σελίδας σας και δημιουργούμε βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το υψηλότερο conversion-rate που είχατε ποτέ.

Αυξήστε το ποσοστό των πωλήσεων σας μέσω internet

μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σε πελάτες σας, εμπιστευθείτε τους καλύτερους στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (Website Optimization,) επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

 

Social Media

Το Social Media Marketing είναι μία μέθοδος προώθησης προϊόντων – υπηρεσιών ή προσώπων πλήρως προσανατολισμένη στο διαδίκτυο. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα νέα μέσα του διαδικτύου για να προσεγγίσουμε επισκέπτες – καταναλωτές ή να αυξήσουμε το brand name του πελάτη μας

Τα κοινωνικά μέσα (Social Media) είναι ο συνδυασμός της τεχνολογίας, της διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και της πληροφορίας (κείμενο, ήχος, video και φωτογραφίες).

Τα Social Media μπορούν και εκφράζονται μέσα από διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες, όπως αυτές των Forum, Blog, Wikis, Message Boards, Podcasts, Vlogs, Picture Sharing, Music Sharing, Online Gaming, κλπ.

Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η διαδραστικότητα του κοινωνικού συνόλου. Χωρίς αυτή δεν θα υπήρχαν τα Social Media.
Τα Social Media αναπτύσσονται μαζί με την ανάπτυξη της σχέσης των χρηστών με το διαδίκτυο. Με την αύξηση των χρηστών του διαδικτύου και στην χώρα μας έχουμε και την άμεση ενασχόληση τους με όλα σχεδόν τα μέσα δικτύωσης.

Τα τελευταία χρόνια το Social Media Marketing έχει αναδειχθεί σε βασικό μέσο προώθησης για πολλές εταιρίες, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων που επιφέρει. Αυτό γιατί καθημερινά προστίθενται νέοι χρήστες σε αυτό, με νέες ιδέες, νέες τάσεις και νέες ανάγκες. Οι χρήστες αυτοί επηρεάζονται και επηρεάζουν με τη σειρά τους άλλους και δημιουργούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας ένα παλιρροιακό κύμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει με τη σειρά του μια ολόκληρη αγορά ή βιομηχανία.

Eίναι το μοναδικό διαφημιστικό εργαλείο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ανάλογα πάντα και με το αντικείμενο εργασιών της εταιρίας που προωθείται. Το κόστος για τη συγκεκριμένη προώθηση είναι αισθητά πιο χαμηλό από την κλασσική διαφήμιση και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο άμεσα μετρήσιμο.

Ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης είναι η διαφήμιση μέσα από το Facebook.

Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνήστε μαζί μας για την δικής σας προβολή μέσα από αυτά!

Μερικά γνωστά Social Media είναι:

Social Networks όπως, για παράδειγμα το Facebook , το MySpace κ.ά. Pointerτα Social Bookmarking sites, όπως το del.icio.us, το Reddit, το Furl κ.ά.
News aggregation sites, όπως το Digg, το Newsvine κ.ά.
References (Wikis), όπως το Wikipedia,
Music sharing, όπως το Last.fm,
Photo sharing, όπως το Flickr και το Picasa,
Video sharing, όπως το YouTube, Metacafe, Vimeo κ.ά.
Virtual reality, όπως το Second Life,
Online Gaming, όπως το Guild Wars ή το World of Warcraft,
πλατφόρμες Micro Blogging, σαν το Twitter, το Jaiku και το
και, τέλος Pointerοι Social networking aggregators, όπως το Plaxo, το FriendFeed ή το MyBloglog κ.α.

 

Radio Streaming – Shoutcast

Επιλέξτε τον οικονομικό και προπάντων αξιόπιστο τρόπο για να ξεκινήσετε δικό σας web radio (διαδικτυακό ραδιόφωνο) εύκολα και άμεσα με την παραγγελία ενός εξειδικευμένου πακέτου shoutcast streaming της Webtouch . Μπορείτε να διαλέξετε shoutcast streaming hosting ανάλογα με το εκτιμώμενο μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων ακροατών που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και η Webtouch θα φρονήσει για όλες τις υπόλοιπες τεχνικές παραμέτρους.

Τώρα σας παρέχουμε σε χαμηλή τιμή τεχνολογία Shoutcast Streaming για να αποκτήσετε αξιόπιστο stream για όλους τους player που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες σας, περιλαμβανομένου των Windows Media Player και Winamp και με πλήρη υποστήριξη για πεντακάθαρο κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας αξιοποιόντας στο μέγιστο τη δυνατότητα του bandwidth.

Live Broadcast

Η Webtouch με τα Audio Streaming πακέτα, σας δίνει τη δυνατότητα της ζωντανής εκπομπής, live broadcast – live radio. Τώρα ο καθένας μπορεί να αποκτήσει εύκολα το δικό του “διαδικτυακό σταθμό”. Επιλέξτε ένα από τα πακέτα, ανάλογα με το μέγιστο αριθμό ακροατών που καλύπτει τις ανάγκες σας και σε λίγα λεπτά η μουσική σας θα ακούγεται LIVE στο διαδίκτυο.

 

SMS Gateway

Η υπηρεσία SMSTouch παρέχει SMS στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Όλα τα SMS παραδίδονται στις συσκευές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ακόμη μπορεί να επιβεβαιωθεί η παράδοσή τους.

Το SMSTouch έχει σχεδιαστεί για οποιαδήποτε χρήση:

 • Σύλλογοι, επικοινωνήστε άμεσα και γρήγορα με όλα τα μέλη!
 • Εμπορική, διατηρήστε την πολύτιμη επαφή με τους πελάτες σας
 • Διαφημιστική, δημιουργήστε SMS καμπάνιες μέσα σε λίγα λεπτά
 • Προσωπική χρήση, στείλτε SMS στις επαφές σας
 • Webmasters, προσφέρετε SMS στους χρήστες του Site σας

Χαρακτηριστικά
Αποστολή sms 160 χαρακτήρων σε πάνω από 200 χώρες
Αναφορές παράδοσης
Δυναμικός αποστολέας
Flash sms
Μαζική αποστολή SMS σε πολλαπλούς αριθμούς
Επαναλαμβανόμενες αποστολές
Προγραμματισμός απλών και μαζικών αποστολών
Αναλυτικό ιστορικό αποστολών (μέχρι και 90 μέρες πριν)
Απεριόριστος αριθμός επαφών και ομάδων επαφών
Ομάδες επαφών
Υψηλή προτεραιότητα στην ταχύτητα αποστολής των sms
Συμβουλευτικές υπηρεσίες και τηλεφωνική υποστήριξη

Εγγραφή χρηστών

Ανοίξτε λογαριασμό και τεστάρετε την υπηρεσία